Ζητήστε Προσφορά 210 63 93 193

Η Εταιρεία

H alfa money είναι εταιρία παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο χώρο των ασφαλίσεων αλλά και των χρηματοοικονομικών ασφαλιστικών πακέτων, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις . Εξειδικεύεται στην Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστών και Λογιστικών Εταιρειών.

Αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της να ερευνά όλη την ασφαλιστική αγορά, να ανακαλύπτει, να επεξεργάζεται και να προτείνει τους καλύτερους δυνατούς όρους κάλυψης των ασφαλιστικών τους αναγκών. Σχεδιάζει ολοκληρωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια λαμβάνοντας υπόψη την αξία προς κόστος (value for money).

Ιδρύθηκε το 2004 από το Χρήστο Γενναιόπουλο, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και εξειδίκευση στον τομέα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Λογιστών και άλλων επαγγελματιών.

Τα κεντρικά γραφεία του ασφαλιστικού πρακτορείου alfa money βρίσκονται στην Αθήνα, στελεχωμένα με έμπειρο προσωπικό. Το εκτεταμένο δίκτυο Συνεργατών σε Ελλάδα και Εξωτερικό , η άριστη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση των ασφαλιστικών συμβούλων της alfa money είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Με λίγα λόγια… η alfa money ξεχωρίζει για την:

Εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση του ασφαλιστικού κινδύνου

Εχεμύθεια, διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα στην διαχείριση της ζημίας

Παροχή κορυφαίας συμβουλευτικής στη διαχείριση των ασφαλίσιμων κινδύνων

Εκτεταμένη εμπειρία στην Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστικών υπηρεσιών