Ζητήστε Προσφορά 210 63 93 193

Νιώσε ασφάλεια ακόμη και όταν λείπεις

Ασφάλεια Κατοικίας

Σίγουρα το σπίτι σας σημαίνει πολλά για εσάς. Είναι ο χώρος όπου νιώθετε ασφαλείς και απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας και θαλπωρής με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Επιπλέον το σπίτι σας είναι ένα σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο, ίσως το σημαντικότερο.

Είναι πολλοί οι κίνδυνοι όμως που απειλούν τόσο την κατοικία σας, ως περιουσία όσο και εσάς μέσα σε αυτήν. Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε μια σειρά από απροβλέπτους κινδύνους, Φωτιά, Σεισμός, Καιρικά Φαινόμενα, Κλοπές, κλπ.

Κατά συνέπεια, η ασφάλιση κατοικίας είναι ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ώστε να απαλλαχθείτε από το οικονομικό και ψυχολογικό βάρος που προκύπτει όταν λάβει χώρα ένας τέτοιος απρόβλεπτος κίνδυνος. Πιστεύουμε ότι ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη τόσο σαν οικοδομή όσο και σαν περιεχόμενο. Για αυτό η alfa money σας προτείνει την ιδανική ασφάλεια κατοικίας αποκλειστικά για τις ανάγκες σας!

Ασφάλιση περιουσιακής ζημιάς λογιστών

Οι λογιστές μπορεί να βρεθούν σε καταστάσεις που απειλούν το περιουσιακό τους κεφάλαιο. Η Ασφάλιση περιουσιακής ζημιάς λογιστών παρέχει προστασία από απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να έχουν οικονομικές επιπτώσεις.