Ζητήστε Προσφορά 210 63 93 193

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό
Φρόντισε την όπως σου αξίζει.

alfa money Υγεία

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, όλοι μας, λιγότερο ή περισσότερο έχουμε χρειαστεί ιατρική, φαρμακευτική ή νοσοκομειακή φροντίδα. Η

κάλυψη

για νοσοκομειακή και έξω νοσοκομειακή περίθαλψη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ποικίλει ανάμεσα σε ένα σχετικά χαμηλό κόστος μιας εξέτασης μέχρι το υψηλό κόστος παραμονής σε νοσοκομείο. Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστούμε νοσοκομειακή περίθαλψη. Γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο.

Μια εισαγωγή σ’ ένα Νοσοκομειακό Ίδρυμα για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας για μας ή την οικογένεια μας, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση… ας μην την κάνουμε και δυσβάσταχτη για τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό.

Η ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης με το νέο πρόγραμμα alfa money Υγεία που είναι είτε ατομικό είτε οικογενειακό, η alfa money σας απαλλάσσει από μεγάλα οικονομικά έξοδα, και σας επιτρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας στο πιο σημαντικό θέμα: τη φροντίδα της υγείας. Βασικός σκοπός του ασφαλιστικού πρακτορείου της alfa money, είναι να προτείνει μια ολοκληρωμένη λύση για προσωπική ή οικογενειακή ασφάλιση υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν ποτέ χρειαστεί να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας, να προσφέρετε στον εαυτό σας ή την οικογένεια σας μία αξιοπρεπή νοσηλεία.

Η alfa money προσφέρει ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,πλήρη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη για σας και την οικογένεια σας.

Σας δίνεται η δυνατότητα να καλυφτείτε για:

-100% Νοσοκομειακή κάλυψη σε Νοσοκομειακό ίδρυμα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (ΗΠΑ και Καναδά 90%).
-Ανώτατο ποσό κάλυψης μέχρι 1.000.000,00€ ανά άτομο.
-Κατηγορία Δωματίου (Β, Α, Lux)
-Προνομιακή τιμολόγηση λόγω έκπτωσης ομαδικού μέχρι 70%.
-Δυνατότητα Χρήσης Συμβεβλημένων και Μη Συμβεβλημένων Νοσοκομείων
-Κάλυψη Χημειοθεραπειών, ακτινοθεραπειών χωρίς Διανυκτέρευση.
-ODC (Περίθαλψη και χειρουργεία χωρίς διανυκτέρευση)
-Κάλυψη Συγγενών παθήσεων.
-Κάλυψη Μοσχευμάτων.
-Αμοιβή αποκλειστικής Νοσοκόμας.
-CheckUp.
-Επείγοντα περιστατικά.
-CallCenter Εξυπηρέτησης ασφαλιζομένων.
-Κάλυψη Εξετάσεων εντός / εκτός Νοσοκομείου.
-Κάλυψη δαπανών φαρμάκων εντός / εκτός Νοσοκομείου.

Εν κατακλείδι, σας ενημερώνουμε ότι η alfa money, ως Σύμβουλος ασφαλιστικών μελετών, παρέχει για λογαριασμό των πελατών της εξειδικευμένες λύσεις, παρακολουθεί τον κλάδο από το 2004, συνεργάζεται με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες , έχει πελάτες μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους σε όλη την Ελλάδα. Επίσης εκατοντάδες Επαγγελματίες Λογιστές εμπιστεύονται την λειτουργία της επιχείρησης τους σε μας.

Γιατί να επιλέξετε να συνεργαστείτε με την alfa money;

– Εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση του κινδύνου.
– Εχεμύθεια, διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα στην διαχείριση της ζημίας.
– Δημιουργία του συμβολαίου με την συνεργασία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
– Εκτεταμένη εμπειρία στην Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστών. (Εκατοντάδες συνάδελφοι σας και 41 ενώσεις, μας εμπιστεύονται. Ξάνθη, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Λάρισας, Γρεβενών, Κοζάνης χ3, Ημαθίας, Πέλλας, Ηρακλείου, Μεσσαρά, Λευκάδος, Ορεστιάδας, Κιλκίς, Σερρών, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Χαλκιδικής, Κέρκυρας κλπ)
– Γιατί έχουμε την αποκλειστική διαχείριση και διάθεση του alfa money Υγεία και του alfa money Liability
– Δυνατότητα άτοκων δόσεων

Παρακάτω θα βρείτε τον Πίνακα Καλύψεων του alfa money Υγεία