Ζητήστε Προσφορά 210 63 93 193

Προστάτεψε την καριέρα σου από τα ανθρώπινα λάθη

alfa money liability

Η alfa money προσφέρει ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,πλήρη κάλυψη της επιχείρησής σας σε πιθανή ζημία που θα επιφέρει σε τρίτους η επαγγελματική της δραστηριότητα. Καλύπτεστε για:

-ΟΛΑ τα Λάθη, τις πράξεις, τα πρόστιμα και τις παραλείψεις της ασφαλιζόμενης επωνυμίας έναντι τρίτων που προκύπτουν από οποιαδήποτε εργασία σας.
-Απαλλαγή 100€ ανά περίπτωση, η οποία θα εφαρμοστεί μόνο στις 5 πρώτες ζημίες εντός του ιδίου ασφαλιστικού έτους.
-Αναδρομική ισχύ, το λιγότερο 3 χρόνια απ’ την έναρξη του συμβολαίου (Καλύπτονται λάθη, πράξεις, πρόστιμα ή παραλείψεις που δεν σας είναι ήδη γνωστά).
-Προνομιακή τιμολόγηση, έκπτωση από 70% του τρέχoντος τιμολογίου.
-Χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.
-Δαπάνες και Έξοδα υπεράσπισης (αστικά και διοικητικά).
-Απώλεια εγγράφων.
-Απάτη, Απιστία Υπαλλήλου.
-Πρόστιμα και Ποινές πελατών του ασφαλιζομένου για τα οποία είναι υπεύθυνος (ο ασφαλιζόμενος).
-Κάλυψη σε πρώτο κίνδυνο το περιεχόμενο του γραφείου ή της κατοικίας σας.

Προστασία λογιστικού γραφείου
Ανακουφίστε από το Άγχος

Με την προστασία λογιστικού γραφείου από την Alfamoney, μπορείτε να ανακουφιστείτε από το άγχος των νομικών και κυβερνοαπειλών. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις προκλήσεις ασφάλειας.

Εν κατακλείδι, σας ενημερώνουμε ότι η alfa money, ως Σύμβουλος ασφαλιστικών μελετών, παρέχει για λογαριασμό των πελατών της εξειδικευμένες λύσεις, παρακολουθεί τον κλάδο από το 2004, συνεργάζεται με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες , έχει πελάτες μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους σε όλη την Ελλάδα. Επίσης εκατοντάδες Επαγγελματίες Λογιστές εμπιστεύονται την λειτουργία της επιχείρησης τους σε μας.

Γιατί να επιλέξετε να συνεργαστείτε με την alfa money;

– Εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση του κινδύνου.
– Εχεμύθεια, διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα στην διαχείριση της ζημίας.
– Δημιουργία του συμβολαίου με την συνεργασία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
– Εκτεταμένη εμπειρία στην Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστών. (Εκατοντάδες συνάδελφοι σας και 42 ενώσεις, μας εμπιστεύονται. Ξάνθης, Τρικάλων, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Λάρισας, Γρεβενών, Κοζάνης χ3, Ημαθίας, Πέλλας, Ηρακλείου, Μεσσαρά, Λευκάδος, Ορεστιάδας, Κιλκίς, Σερρών, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Χαλκιδικής, Κέρκυρας κλπ)
– Γιατί έχουμε την αποκλειστική διαχείριση και διάθεση του alfa money Liability και του alfa money Υγεία.
– Δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Πολιτική Αποζημίωσης Λογιστικών Λαθών - Ασφαλίστε το Επαγγελματικό σας Μέλλον με την Alfamoney

Η προστασία από λογιστικά λάθη είναι αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής σας ανάπτυξης. Στην Alfamoney.gr κατανοούμε τον αυξανόμενο κίνδυνο των λαθών και προσφέρουμε προηγμένες λύσεις αποζημίωσης για την ασφαλιστική προστασία των λογιστών.

Σε ποιους απευθύνεται:

• Λογιστές που δεν εργάζονται σε Λογιστική – Ελεγκτική Εταιρία ή γραφείο κ.α.
• Λογιστές
• Ιατρούς
• Δικηγόρους που δεν ασχολούνται σε νομική εταιρεία ή δικηγορικό γραφείο
• Συμβολαιογράφους
• Επιχειρηματίες στην εστίαση
• Αρχιτέκτονες – Μηχανικούς – Μελετητές
• Εταιρίες Τεχνολογίας (ΙΤ) και Εταιρίες Τηλεπικοινωνιών
• Εταιρίες Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Management Consultans)
• Ταξιδιωτικοί Πράκτορες
• Διαφημιστικές Εταιρίες

Προστασία από αμέλεια λογιστών

Η προστασία από αμέλεια λογιστών είναι κρίσιμη για την ασφάλεια της επιχείρησής σας και τη διατήρηση της επαγγελματικής σας φήμης.Εμείς προσφέρουμε προληπτικά μέτρα και λύσεις ασφάλειας για να αντιμετωπίσετε τυχόν κινδύνους.

Επαγγελματική Ευθύνη λογιστών

Αφορά Επαγγελματίες
αλλά και Επιχειρήσεις

Ασφάλεια δεδομένων λογιστικών γραφείων

Η ασφάλεια δεδομένων λογιστικών γραφείων είναι περισσότερο από μια αναγκαιότητα είναι η βάση της επιτυχημένης συνεργασίας.

Προστασία από παραβίαση δεδομένων λογιστων

Είμαστε αδιάλειπτα αφοσιωμένοι στην προστασία των δεδομένων σας και τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του λογιστικού σας γραφείου. Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία από παραβίαση δεδομένων λογιστών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι η προτεραιότητά μας.

Αποζημίωση για λάθη λογιστικών

Με την αποζημίωση για λάθη λογιστικών, σας παρέχουμε την ασφάλεια ότι σε περίπτωση λαθών που μπορεί να προκληθούν, θα καλυφθεί η οικονομική ζημιά. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του λάθους, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την αποκατάσταση

Ασφάλεια για λάθη στη φορολογία λογιστών

Οι λογιστές αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση για την ακριβή υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Ωστόσο, τα λάθη μπορεί να συμβούν. Η εξειδίκευσή μας είναι να προσφέρουμε ασφάλεια για λάθη στη φορολογία λογιστών, παρέχοντας προστασία σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως θα έπρεπε.